خانه / اخبار / جمعیت و باروری سالم / هویت خانواده به وجود فرزندان است

هویت خانواده به وجود فرزندان است

پژوهشگران همچنین معتقدند که داشتن فرزند یک سرمایه گذاری بلند مدت برای خوشبختی است و فواید روان شناختی و جسمی بسیار زیادی را به دنبال دارد.

فرزندان هویت جایگاه خانواده

به گزارش گروه اجتماعی یکتا پرس، خانواده‌هایی که دارای فرزند هستند، از زندگی خود لذت بیشتری می‌برند.

دکتر خلیل علی محمدزاده پزشک و استاد دانشگاه و رییس مرکز تحقیقات سیاستگذاری اقتصاد سلامت اظهار کرد: فرزندآوری در خانواده آثار و فواید جسمانی و روحی فراوانی دارد، خانواده‌های دارای فرزند از زندگی خود لذت بیشتری می‌برند، تفکر مثبت تری دارند. همچنین از رشد و پختگی و کیفیت زندگی بالاتری برخوردارند. هویت خانواده به وجود فرزندان است؛ در همه جوامع پیشرفته از نظر فرهنگی، یک زن خوب، در کنار سایر نقش ها، به نقش مادری و همسری خود توجه فراوان قائل است.

وی گفت: فرزندان در خانواده بر ساحت‌های مختلف زندگی تاثیر می‌گذارند که سلامت جسمی و ارتقای شخصیت انسانی و درجه معنوی والدین از آن جمله است، فرزندآوری نشانه سلامت فکری و جسمی خانواده است و نه تنها در مراقبت از جسم و تناسب اندام مادر خدشه‌ای ایجاد نمی‌کند، بلکه در جوان سازی مغز مادر و ایجاد تعادل هورمون ها، نوسازی بافت‌های بدن و در پیشگیری از برخی بیماری‌ها و سرطان‌ها حائز اهمیت است.

وی اظهار داشت: پژوهش‌های متعدد نشان می‌دهند که مادران دارای فرزندان متعدد، احساس آرامش، امنیت، شادکامی، اعتماد به نفس، استحکام خانواده و خوشبختی بیشتری نسبت به مادران کم فرزند و یا بدون فرزند دارند.

این استاد دانشگاه عنوان کرد: مادر اساس آرامش، محبت و نشاط در خانواده است. در قالب تاسیس خانواده و فرزندآوری، این مسئله باید همواره مورد توجه قرار گیرد. فرزند سالم و پدری که در حمایت از مادر و فرزندپروری قدم بر می‌دارد؛ در افزایش امید زندگی و سرزندگی در میان اعضای خانواده نقش مهمی دارد و ماحصل ایجاد این بستر، منجر به این خواهد شد که مادر برای گرمی روابط خود با همسر و فرزندان وقت، انگیزه و انرژی کافی به خرج دهد.

عضو فرهنگستان علوم پزشکی در ادامه افزود: در این رابطه چند معیار مطرح است؛ ازدواج در سن مناسب، اینکه فرزندان بهتر است خواهر و برادر داشته باشند تا در آینده ساختار خانواده و سلسله خویشاوندی آن حفظ شود و نیز ترجیحات و تصمیمات پدر و مادر خانواده، براساس آنچه که گفته شد؛ تقویت رویکرد فرهنگی و اجتماعی در رابطه با تعدد فرزندان مهم است. حاکمیت باید کمک کند و شرایط فرهنگی و مشوقات و تسهیلاتی برای جوانان مهیا گردد، تا اتفاقات لازم که حداقل سه فرزند برای هر خانواده است، به طور معمول پیش بیآید.

وی در جمع بندی افزود:متاسفانه در ایجاد مقدمات و زمینه‌های این مسئله حیاتی پشتیبانی ها، کم و موانع، زیاد است و اکثر مسئولین نیز دغدغه مند نبوده و به اهمیت آن واقف نیستند و اگر اوضاع به همین منوال پیش رود، تهدید و خطر بزرگی برای آینده خانواده و پیشرفت کشور خواهد بود.

انتهای پیام/

این مطالب را نیز ببینید!

همایش سلامت، حکمت و حکمرانی

سومین همایش بین المللی سلامت، حکمت و حکمرانی The Third International & National Conference on ...